WANDEN & PLAFONDS

  SNELLE EN DUURZAME AFWERKING
  QualiGyp is gespecialiseerd in een snelle en duurzame afwerking van wanden en plafonds. Hiervoor gebruiken wij degipsproducten van het gerenommeerde merk Gyproc. Of het nu gaat om verbouw, nieuwbouw of renovatie van woningen of bedrijfspanden, wij verzorgen graag een keurige plaatsing en afwerking van uw wanden en plafonds.

   

  Er zijn vele mogelijkheden, zoals het plaatsen van scheidingswanden, het plaatsen en afwerken van plafonds of het verzorgen van de volledige afwerking van een ruimte. Uiteraard geheel conform de wensen van onze klant en altijd met de grootste zorg uitgevoerd.

  GYPROC LATEN PLAATSEN
  Het afwerken van wanden en plafonds met Gyproc levert u veel voordelen op. Zo zijn de systemen gericht op het in korte tijd realiseren van een zichtbaar resultaat. Een schuur, de zolder van een oudere woning of een onafgewerkte ruimte in ruwbouwstaat, maken wij in korte tijd bewoonbaar door het vakkundig plaatsen van Gyproc.

   

  Leidingen, onregelmatige wanden of onafgewerkte delen verdwijnen uit het zicht. Een keurig strak afgewerkte constructie komt ervoor in de plaats.