ISOLEREN

  PASSENDE ISOLATIE VOOR IEDERE RUIMTE
  Een goede isolatie verhoogt het wooncomfort van uw huis of bedrijfspand. QualiGyp verzorgt naast de afwerking van wanden en plafonds met Gyproc, ook graag een optimale isolatiewaarde. Gyproc is namelijk uitermate geschikt voor zowel thermische als akoestische isolatie in verschillende gradaties.
  SUPERIEURE GELUIDSISOLATIE
  QualiGyp realiseert standaard isolatiesystemen, voldoende isolerend voor de meeste gangbare situaties, maar ook afwerkingen met  superieure geluidsisolatie. Hiervoor werken wij met het SoundBloc wandsysteem van Gyproc, dat zich bij uitstek leent voor situaties waarin hoge eisen worden gesteld aan geluidsisolatie. Denk hierbij aan de scheidingswanden in een kantoor, studio, bioscoop of appartementencomplex.
  GYPROC ISOLATIE: THERMISCH ÉN AKOESTISCH
  Koude muren of daken isoleren wij door het combineren van Gyprocplaten met het juiste isolatiemateriaal zoals Isover of Rockwool isolatie. Dit levert naast een hoger comfort ook een drastische energiebesparing op.

   

  Naast uitstekende thermische kwaliteiten hebben geïsoleerde Gyproc muren en wanden ook zeer goede geluidabsorberende en geluidsisolerende eigenschappen. Geluiden blijven hierdoor binnenskamers en geluidshinder tussen de verschillende ruimten wordt tot een minimum beperkt.